Thailand all inclusive

0

Vad kan väl vara mer underbart och avkopplande än att spendera semestern på en av Thailand all inclusive stränder?
Het sand mellan tårna, vajande palmer och ljumna brisar som blåser genom håret. Möjligheten att kunna äta och dricka så mycket man vill på hotellet, utan att betala en enda krona på plats! All inclusive är precis vad namnet antyder – allt inkluderat. Förutom huvudmåltiderna som frukost, lunch och middag brukar även snacks, glass och fria drycker erbjudas, även om utbudet varierar från hotell till hotell.

Varför ska du välja  just Thailand all inclusive?

Oavsett om du är en riktig äventyrare som siktar på snorkling eller grottupptäckter, eller en semesterfirare som helst spenderar dagarna i en solstol vid poolen, så är Thailand det rätta resmålet för dig. Landet bjuder på variation av både natur och aktiviteter, och utbudet av härliga dagsutflykter är stort. Efter en lång varm dag kan det dock kännas lite motigt att ge sig ut för att leta reda på en restaurang som alla i sällskapet gillar – tänk då vad skönt att redan ha en given plats att avnjuta sin middag på!

Många Thailand all inclusive-alternativ erbjuder bufféer med flera alternativ som passar alla smaker. Genom att ha bokat och betalat för all inclusive redan på hemmaplan behöver du inte oroa dig för att semestern ska kantas av gnabb kring var ni ska äta – ni behöver inte ens lämna hotellområdet! Dessutom brukar det bli en del glass på semestern, speciellt om man har barn, och du kan spara många kronor men detta alternativ då just glassen ofta är gratis på all inclusive-hotellen.

Thailands gömda skatt

Du och ditt sällskap har bestämt er för att resa till Thailand, ni har tagit semester under samma period och röstat för all inclusive – det enda som återstår är valet av resmål. Thailand är bästa platsen för avkoppling, och oavsett om ni spenderar er semester på fastlandet eller på en vacker ö kan ni vara säkra på att stress kommer stå långt ner på listan av vanligt förekommande sinnesstämningar! Är ni ute efter en ö-upplevelse utöver det vanliga kan Koh Ngai vara just rätt plats för dig. Ön är en del av Krabi-provinsen, och ett riktigt paradis med dess orörda natur och rika vattenliv.

Med en blandning av kritvita stränder och utmanande djungeläventyr är Koh Ngai den ultimata platsen för såväl barnfamiljer som backpackers. Det verkar som om svenskarna är rungande överens om att denna thailändska pärla är värd att återkomma till, då hela 70 % av Koh Ngais besökare kommer från Sverige. Det är sparsamt med trafik på ön och du slipper garanterat trängsel på denna fridfulla idyll. Då dagarna förflyter i sakta mak är det verkligen passande att få dagens alla måltider – och mer därtill – serverade utan att behöva betala ett enda öre extra från när du bokade. Placera dig i solstolen, släng fötterna på en pall och kör ner handen i en stor skål chips – och njut av ditt all inclusive-val!

Drick och ät obegränsat på ditt hotell med all inclusive

Slipp lägga pengar på dyra restaurangbesök på semestern

Vill du ha en bekymmersfri semester i Thailand – utan att behöva vara orolig för att pengarna inte ska räcka till? Reser du med konstant hungriga tonåringar? Trött på att låta tystnaden brytas av ett ständigt tjatande om glass? Listan kan göras lång till varför du ska välja att resa all inclusive och få tillgång till fri mat och dryck direkt på hotellet! Förutom att det är bekvämt och lättillgängligt så kan nog de flesta hålla med om hur skönt det skulle vara att ha allting betalt redan innan man klivet på flyget.