Restresor till Thailand

0

Thailand är ett fantastiskt resmål året om. Under högsäsongen, som löper från november till mars, är många flyg och hotell fullbokade men med lite tur kan du hitta ett prisvärt boende och flyg, dv.s. restresor till Thailand. Du som gillar lite lugnare tempo och mindre folk, rekommenderas att resa under lågsäsong. Vädret kan variera, men temperaturen är behaglig och ofta skänker regnskurarna svalka i den något högre luftfuktigheten.

Hur reser jag till Thailand med kort varsel?

Om du har fått möjlighet att ta ut oplanerad semester, eller av annan anledning bestämt dig för att restresa till Thailand med kort varsel, finns det ett par enkla knep att ta till. Besök en resebyrå eller håll utkik efter sista minuten-paket på resebolagens hemsidor. Här utannonseras prisvärda restresor till Thailand, både paketresor som inkluderar flyg och boende, men också enbart flygstolar. Det sistnämnda är ett bra alternativ för dig som föredrar att boka boendet separat.

Vart ska jag flyga?

Det finns flera flygplatser i Thailand. De två största är Bangkok i norr och Phuket i söder. Välj den flygplats som passar din plånbok och slutdestination bäst. Phuket är en perfekt utgångspunkt för dig som vill ta dig ut till öarna i södra Thailand, exempelvis Koh Ngai-ön som är känd för sina långa, vita sandstränder och dykning. Många väljer att spendera ett par dagar i Bangkok vid ankomst eller hemresa. Det är en vibrerande storstad som bara måste upplevas.

Ett färgrikt resmål

Thailand är ett paradis för stora och små

I Thailand njuter du av god mat, värme och härliga bad. Du kan välj att bo på ett All Inclusive-hotell där allt ingår eller boka boende på egen hand. Kanske reser du runt i landet och upptäcker gömda pärlor med få turister. När du tröttnat på att ligga på stranden finns det en uppsjö av aktiviteter att sysselsätta sig med. Landet har en rik historia och det finns många vackra sevärdheter, exempelvis storslagna tempel. Oavsett om du är ute efter en avslappnande eller fartfylld semester, är Thailand ett land som faller alla i smaken. Har du tur hittar du en prisvärd restresa till Thailand och får mer pengar över till roliga semesternöjen.