Öar i thailand

Öar i Thailand är för många ett drömresmål. Det erbjuds väldigt olika möjligheter, allt från storstad till paradisöar. En kombination av dessa två är för många den ultimata resan. Ta ett flyg till Bangkok för några dagar med storstadspuls för att sedan ta en båt ut till den ena paradisön efter den andra.

Överflöd av öar i Thailand

Det finns så många öar i Thailand att det kan kännas överväldigande men då får man trösta sig med att alla är lika underbara så det spelar egentligen ingen roll vilken man väljer. Man kan välja ö bara genom att peka på en karta på måfå utan att bli besviken.

Olika sysselsättningar på öarna

För att försöka välja ö kan man försöka utgå ifrån vad man vill roa sig med på semestern och huruvida man vill ha mycket eller lite folk omkring sig. Du har exempelvis Koh Tao som är ett välkänt dykparadis medan Phuket, som är Thailands största ö, har det mesta av allt från lugna paradisstränder till ett vilt nattliv.

Ta en båt ut för att upptäcka ännu mer.

Paradiset erbjuder massor

När du planerar din thailandssemester kan man utgå från olika saker. De flesta öarna har det mesta man önskar av Thailand så det är svårt att misslyckas. Har man nåt särskilt man vill göra kan det vara det man ska utgå ifrån, olika öar kan lämpa sig för olika sällskap, åker du med ett kompisgäng eller som ett nyförälskat par kan olika öar ge bäst utbud.