Flyga till Bangkok billigt

0

Bangkok är en härlig stad och värd att besöka under några dagar, eller till och med veckor. Flyga till Bangkok billigt är heller ingen omöjlighet. Det är även lätt att resa till andra delar av vackra Thailand när man landar i huvudstaden, oavsett om man vill till de norra eller södra delarna. Läs vidare för att få tips om hur du kan hitta billiga flygbiljetter till Bangkok.

Välj rätt datum

Om du kan flyga utanför högsäsongen kan du spara mycket pengar på din flygresa och på så sätt flyga till Bangkok billigt. Högsäsongen i Thailand är ungefär från den 1/10 till och med 15/4, så kan du resa utanför dessa datum har du större chans att hitta billiga biljetter. Tänk dock på att det kan avbokas biljetter även under högsäsongen och då kan du få dem till ett bra pris.

Var flexibel med resdag

Om du kan vara flexibel med vilken veckodag du reser dit och hem kan du komma undan ganska mycket billigare. Det är till exempel billigare att resa på en tisdag snarare än en lördag. Det kan även vara billigare att resa tidigt på morgonen eller mycket sent på kvällen. Ju mer flexibel du är, desto billigare biljetter kan du få.

Sök på olika platser

Använd lite olika tjänster för att söka efter dina biljetter. Vissa sökmotorer är utmärkta att hitta billiga flygbiljetter igenom, som till exempel Kayak, Skyscanner och Momondo. Försök att jämföra några stycken för att hitta allra bästa pris. På vissa sidor kan du även “prenumerera” på din sökning och notifieras om det kommer upp ett billigare pris för din rutt. Missa inte heller att leta lite hos de företag som sysslar med paketresor. Där kan man ibland hitta riktigt billiga sista minuten-biljetter.